Vi är hundvakt till världens härligaste hundar den här helgen. En tanke som slog mig under en skogspromenad med Jessicas ena själsfrände och livskamrat Zorro, var att man som djurägare måste må lite bättre än oss andra. Det är ett härligt lugn över djur som smittar av sig och jag älskar det. Jag är uppväxt med hundar, hästar, katter och kanin. Just nu har jag ingen möjlighet att ha djur pågrund av att tiden inte riktigt räcker till för det. När jag blir stor kanske jag har en hund igen. Jag vill att det ska finnas ordentligt med tid och att hunden kan bli en del av mitt liv. Som jag lever idag skulle det inte vara rättvist för någon.

Jag älskar den här bilden som jag lyckades fånga på Zorro och Jessica. High-five kompis!

 

4 svar på ”Efter en regnig löprunda och en hundpromenad i skogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.