Nu är jag hemma på svensk mark igen. Det känns väldigt bra att vara hemma igen trots fina dagar i Schweiz. Ser fram emot att komma igång med träningen ordentligt nu efter en vecka med sjukdom och nu en vecka med väldigt lite sömn och för min del även dålig kost. Champéry bjöd på en sagolik miljö som jag aldrig blev mätt på. Dock känns som att jag har levt på bröd och känt mig hungrig mest hela tiden av just den orsaken. Vi i Sverige har verkligen en fin frukostkultur som jag inte vill vara utan.

10 svar på ”Portes du soleil- Champéry, Schweiz”

  1. Det var där jag var i januari och åkte skidor. Riktigt riktigt fin skidåkning! Lite av inläggen i min gamla blogg är skriven därifrån. :)

    1. Kul Emil. Kommer ihåg att du var iväg. Måste in och uppdatera mig om den resan. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att åka tillbaka en vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.