Världens mys att få lite tid med syskonen ibland. Jag är i grund och botten väldigt familjekär. Idag blev det löpning tillsammans med min syster i hennes del av stan- Kungsholmen. Sandra är en riktig fotbollstjej. Hur jag aldrig blev någon fotbollsspelare i den fotbollstokiga familjen är fortfarande oklart. Antagligen var farten på skidorna och kärleken till hästarna mer lockande. Jag kan aldrig minnas att bollssport varit min grej, någonsin när jag tänker efter. Medan mina syskon varit väldigt duktiga. Visst har jag varit engagerad och kollat på matcher men mer intresserad än så blev jag inte.

20120823-194857.jpg

4 svar på ”Kungsholmslöpning med fotbollssyrran”

    1. Ja det är verkligen kärlek att få göra det bästa man vet med en av de bästa man vet. :) Hoppas att du får ihop en syskondate snart. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.