I mitt inlägg om Midnattsloppet berättade jag om Nikes sprinttävling- HILLRUNNER.

Det visade sig att jag blev bästa tjej på den sprinten och hamnade på en 37e plats. Kul, men det hade antagligen inte skett om jag hade sprungit hela loppet i tävlingsfart. Jag stannade till två gånger under loppet. Dels för att fråga hur det var med en man som verkade ha väldigt ont. Jag och Sara snackade i princip under hela loppet och hade trevligt milen igenom. Loppet isig blev med andra ord ingen tävling för min del.

Jag har tyvärr beslutat mig för att inte springa juriststafetten i år. 3km i snabbt tempo bli för tufft för min gamla och urtrista skada. Det är snart bara en vecka kvar, så jag får fika mig. Vill inte ställa upp för ett lag om jag inte kan göra mitt bästa. Jag kanske ska börja satsa på långdistans då kroppen verkar vara mer mottaglig för det synd bara att jag blir så lätt uttråkad när jag ska springa längre än två mil. Ska tänka på Mia och nästa lyktstolpe nästa gång.

13 svar på ”Plats 37 och bästa tjej!”

    1. haha tack söta! Jag tror att många hade kunnat göra det mycket bättre. Jag bokstavligen gled igenom resten av loppet. Det var skillnad att spurta uppför hela den backen när man inte hade haft tävlingsfart innan. Eller skulle ha det därefter för den delen. :)

      1. Tack snälla! klart att jag ska vara nöjd med min insats och det är jag. Haha jag det man ju förstås undra hur det hade gått om jag hade bestämt mig innan och laddat med sömn och mat istället för jobb. Det jag vill säga är att det fanns säkert en hel lunta med tjejer som skulle ta mig i den där backen om det inte var för mitt speciella upplägg- att ta de lugnt resten av loppet. Jag är som sagt supernöjd med tiden och att bli bästa tjej därav mitt blogginlägg. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.