Landar hemma efter några intensiva och intressanta dagar i Almedalen. Dagarna har varit fyllda av intressanta samtal. Utöver samtal och jobb med våra egna evenemang, började jag onsdagen med att springa Almedalsloppet, som Skandia arrangerar till förmån för Cancerfonden. En solig morgon och cirka 4,2 kilometer lång eller kanske kort bana, i en fantastisk omgivning. Fin start på dagen att springa loppet tillsammans med cirka 350 andra pigga Almedalsbesökare.

Anmälningsavgiften på 150 kronor går direkt till Cancerfonden – win-win. Tillsammans bidrog vi med hela 54.000 kr till svensk cancerforskning.

”Sjukskrivningarna i Sverige ligger fortsatt på en hög nivå och med dem även samhällskostnaderna. Men, forskning visar att små förändringar kan ge stora hälsovinster. Som att få in lite mer aktivitet i vardagen. För varje steg räknas när det handlar om må bättre i det långa loppet.” 

2 svar på ”ALMEDALSLOPPET”

    1. Jättefint löparväder!Det var en magisk morgon. Är superpepp för event som främjar hälsa och stödjer forsling. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.