Att det är högsommarvärme och skolsken på min första semesterdag, känns helt okej. Jag har kört ett NTC-pass i trädgården och bara njutit av att vara ledig. Jag valde att köra ett enkelt men pulshöjande tretiominuterspass ”FULL ACTION”. Jag har alltid beslutsångest när jag ska välja vilket pass jag ska köra. Vilket betyder att jag måste gå igenom ett ex-antal pass innan jag kan besluta mig. Det är jätte bra att appen är uppbyggd på färdiga pass för att kunna utnyttja den som sin personligatränare, men ibland kan jag sakna en övningsbank där jag själv kan sätta ihop ett eget pass och fortfarande få den här peppen man får idag.

Vad tränar ni i sommar?

 

 

6 svar på ”FULL ACTION”

 1. Jag blandar gym, golf, #sommarfys och Kettlebellsträning ute på gräsmattan. Tänkte testa några NTC-pass också. Ha en grymt härlig semester!:-)

  1. Låter som en härlig blandning Åsa. För min del blir det även cykel och snart löpning igen. Troligtvis även något gympass och yoga.

   Ha en fin sommar du med!

 2. Lät underbart med sol och värme. Här har det varit mellan 10-12 grader och regn idag (också). Börjar lessna ganska rejält på den svenska sommaren i år..

  Mer tid till träning när man inte kan ligga på stranden iaf. För mig blir det mycket styrketräning just nu, också rehablöpning och cykling. Tänkte väl försöka komma igång på rullskidorna snart också så jag är lite förberedd till hösten när snön kommer.

  1. Nej va trist att det inte varit varmare än så. Helt otroligt hur det kan skilja sig. Men vilket fokus det blir på träningen. Å ja det kanske blir till att ta fram rullisarna snart.

   Hoppas att du får en fortsatt fin sommar innan det är dags för snö.

 3. Det är därför, pga beslutsångest, oftast landar i 1-2 15 min pass på NTC
  Annars sliter jag med det som kallas löpning.

  1. Heja Nilla! Det låter som att det går bra med träningen. Hoppas att allt är bra med dig. Ha en fin sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.