Jag har en tanke om att få in några gympass i schemat från och med nästa vecka. Nu har jag varit och tjuvtränat inför det. Det kändes ovant och konstigt. Jag kände mig typ ny igen med min lilla lapp där jag skrivit ner övningar, om jag skulle få någon slags blackout. När jag inte varit där på ett tag tycker jag att det känns lite läskigt. Under en längre stund var jag helt ensam tjej. Går tjejer generellt mer på pass? När jag tittade in i träningssalen där det pågick ett pass var övervägande av det kvinnliga könet.

Under dagens pass gav jag rygg och biceps extra fokus med inslag av plankan och foam roller. Jag gjorde fuskchins och tänkte på min grymt starka kollega Frida och min vän Martina som gör mängder med chins utan någon hjälp. Idoler!

20120704-172927.jpg

6 svar på ”Har tjuvtränat”

 1. Åh, jag saknar gymträning! Kommer inte iväg till gymmet så ofta numera…

  Artikeln i Expressen handlade om min viktnedgång för ca 10 år sedan samt några av mina tips på hälsosam mat under sommaren. Blev skildrat på ett ”kvällstidningsäkta” sätt…

  1. Ja det var riktigt trevligt att komma tillbaka till gymmet även om det kändes en aningens obekvämt.

   Ok synd att jag inte han haffa någon tidning. Och tack för återkopplingen på min fråga. :)

 2. jo nog är det mestadels killar på gymmet, men tycker mig se fler och fler tjejer våga sig dit, och ta för sig. och de e bra!
  och på passen är de ju dessvärre oxå mestadels tjejer och färre killar. Svårare faktiskt att få in killar på pass än tjejer i gymmet. Måste jobba på båda delarna :)

  1. Kan ha varit bara just idag. När jag hängde i gymmet sist var det fler tjejer. Men som sagt, fler killar skulle säkert ha roligare än de tror inne i gruppträningssalen.

 3. Men sötnos!! DU är min idol <3 Vi får ta lite chinsträning nu i sommar! Om ni inte satt upp någon stång på tomten än så är det dax! Sen kommer jag och har chinsläger med dig :-)
  Kram!

  1. Tack fina. Det kanske är det vi ska ha här hemma, en chinsstång. Snart är det semester. Då ska vi ses! KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.