Tänker att jag ska ägna 10 minuter till plankan varje dag under den här sommaren. I all annan träning som jag utför behövs en stark mage. Men även för den dagliga hållningen. Jag tänker att det lilla borde kunna göra skillnad. Vet att jag hängde på en liknande utmaning för något år sedan som Snorkkis drog igång och det fungerade riktigt bra. Det kommer att bli med eller utan Redcord beroende på hur träningen dagen till ära ser ut. Bara det blir plankträning och minimum 10 minuter om dagen.

Någon mer som är på? Hejarklack är alltid välkommet. Mitt startskott gick igår. När går ditt?

20120626-072837.jpg

25 svar på ”Plankutmaning. Är du med?”

  1. Härligt att du är på Annica. Dela gärna med dig om hur du lägger upp det. Jag tänker från nu till och hela juli ut och in på augusti. Bara det att jag kommer ha en specifik övning som kg ska känna på varje dag kommer att bli en utmaning för mig.

  1. Jag tänker så att man får göra precis hur man vill. Men ägnar man 10 minuter till det på valfritt sätt borde man kunna få till något bra eller vad tror du. Att stå 10 minuter i planka kanske blir tufft? :)

 1. 10 minuter i sträck liksom, eller uppdelat på 10 x 1 minut lite då och då? jag tror jag tar det sistnämnda … :)

  1. Jag kommer testa mig fram beroende på övrig träning. Kommer troligtvis inte stå i ett sträck varje dag. :)

  1. Jag kommer dela upp det lägga till det under intervaller osv. Fortsättning följer… :)

 2. Jag är på, men jag kommer också behöva att dela upp det på kanske 5 x 2 min… Och jag får nog köra igång på lördag för jag har dragit på mig en förkylning som nog är över tills dess!

  1. Elise: Helt ok att dela upp det. Det är valfritt upplägg. Jag tar tacksamt emot era tips på upplägg. Krya på dig och lycka till med utmaningen. Ska bli kul att se hur det går för oss. :)

  1. Härligt Carina! Det verkar som att jag kan behöva allt sällskap och pepp jag kan få. Juli kommer att bli en tuff månad. :)

  1. Ja va härligt att du är på Sofia! Tror att vi kommer att må grymt bra av det här. Heja!

   Massor m kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.