Tackvare Jessica och Norberto blev det Crossfit-premiär för min del idag. Det blev ett pass på F4L CROSSFIT för instruktören Jakob. Många burpees och lång jägarvila blev det. Just nu går jag som en anka. CF walk som Norberto döpte den till. Gissar att det kommer kännas mer imorgon. Det var över förvänta kul att köra Crossfit och mer lekfullt än jag kunnat ana. Lagom pepp. Jag vill inte ha någon Gestapo som står och gormar. Jakob var helt i min smak. Sa till när tekniken sviktade och jag gillar honom trots att mina ben fortfarande skakar och att jag fick heta Jessica under hela passet men vad gör det, Jessica är ett väldans fint namn. Om det blir Crosfit snart igen. Ja det är förhoppningarna och helst redan den här veckan.

Efter passet släpade vi oss till Blueberry ett stenkast bort för att ladda med energi för att orka ta oss hem. Tack och lov blev vi upphämtade efter det.

20120505-221904.jpg

20120505-221935.jpg

20120505-222005.jpg

20120505-222132.jpg

20120505-222417.jpg

20120505-222442.jpg

20120505-222533.jpg

9 svar på ”Crossfit”

  1. ÅH! Vad kul… körde Crossfit själv för en vecka sedan och blevfullkomligt förälskad. Nu måste jag kolla in den boxen oxå ;)

    1. Kul att du blev biten Malin! Jag tror att det är lätt hänt med tanke på att det är så allsidig träning. Sällskapet är också viktigt. Jag fick möjlighet att träna tillsammans med ett grymt gäng.

    1. Sofie. Ett det var ett väldigt tufft pass och inte ett så kallat baspass som jag trodde innan. Två jag kan knappt gå idag. :) Men kul var det på något vis.

    1. Haha Sofia det höll bokstavligen på att ta kol på mig. Så JA jobbigt. :) Men som du skriver. Jobbigt är bra och inspirerande.

  2. Äntligen sötnos! Då kanske vi kan köra tillsammans snart då! ;) Jessica är såklart välkommen hon med! Kram kram!!

    1. Snart. ;) JAG kommer aldrig komma till din nivå fining. Men jag har ju vågat träna tillsammans med dig förr och det var väldigt kul. På tiden nu snart att vi ses. KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.