Jag har precis varit ute och sprungit ett varv i eljusspåret här hemma tillsammans med en light-variant av Dagmar.

En kort stund tidigare idag fick jag för mig att jag skulle ge mig iväg till ett av köpcentrumen påväg in till träningen ikväll. Men frågade mig själv vad jag skulle dit och göra?! Jag slogs plötsligt av att det är mellandagsrea. Phuu va bra att jag kom på det! Är det någonting jag har svårt för, så är det just Rea och framförallt mellandagsrea. Ogillar hysterin kring allt det där.

Istället ställde jag mig frågan… Vad får mig att må riktigt bra?
Svaret kom ganska snabbt. Naturen och träningen får mig att må som allra allra bäst. Enkelt!, det fick bli löpning i skogen. Det var underbart att få frisk luft och lugnet som det innebar.

Innan jag gav mig ut stod det mellan rullskidor och löpning. Kanske borde jag ha valt rullskidorna med tanke på att Tjejvasan närmar sig med stormsteg och jag har knappt tränat för det. Men jag ville komma bort från bilar och trafiken därav blev det skogen. Tyvärr hade Dagmar varit i farten och träd hängde sönderslitna över belysningen kring spåret.

Nu laddar jag för ett extrainsatt pass för de som vill träna organiserat inför längdlopp i vinter.

Ikväll kommer passet köras klockan 17:15 på: InMo Medvetenträning Brahegatan42

Annars brukar det vara på Torsdagar kl18.00.

Träningen har hittills varit inomhus på InMo. Den är anpassad till att förbättra konditionen och styrkan inför kommande längdskidsäsong. Klassen kommer att ändra i karaktär ju närmare vasaloppet vi kommer för att komma i så bra form som möjligt. Klassen kommer ligga kvar fast det blir snö ute.

Pris: Medlem på InMo, Ej medlem

1ggr: 150:-, 220:-

10ggr 1300:-, 2000:-

Man anmäler sig till klassen via receptionen på InMo: 08 – 545 811 70 eller info@inmo.se

När det finns snö ute kommer det finnas möjlighet att träna lördag förmiddagar på Ågesta med möjlighet att lämna in sina skidor för fästvallning på CycleCornerinnan. Mer info om detta kommer senare.

20111227-145321.jpg

20111227-145349.jpg

20111227-145631.jpg

20111227-145742.jpg

20111227-145927.jpg

2 svar på ”Löpning på egen risk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.