Legend Pant Collection ska vara träningsbyxan med den maximala passformen. Tyget man använder till Legend Pant Collection är gjort av återvunnen polyester. Grymt! Till varje byxa går det åt 10 PET-flaskor. Jag gillar verkligen den här typen återvinning.

De finns i storlekar från XS till XL. Byxan finns dessutom i fyra olika modeller – Tight, Slim, Regualr och Loose. Sömmarna har flyttats till baksidan av låren för att förbättra passformen. En v-formad söm ansluter linningen till benen. Byxan ska finnas ute i butik nu.

Ett svar på ”NIKE Legend Pant Collection”

  1. Hej Åsa!
    Jag har ju gått och blivit en hurtbulle som du kanske sett om på fejjan, jag skryter så fort jag sprungit en meter utan att dö ;) Och jag följer din blogg lite som hurtinspiration. Nu när du skriver om träningsbrallor så undrar jag om du vet om ekologiska sådana, i bomull? Jag har sett några men de verkar vara en lös modell och jag skulle vilja ha en tight sådan. Har du någon aning. Det finns inte mycket ekologiskt och framförallt inte i bomull verkar det som. Tipsa gärna om du vet något. Well. Hoppas du har en fin sommar och hurta friskt :)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.