Nu på onsdag den 30e mars klockan 18:00 är det dags för oss cykel- och träningsfantaster att ses!

Vi har fått några avbokningar på spinningklassen som kommer att hållas i Sportlifes nya och fräscha träningsanläggning i Hammarby Sjöstad. Det finns med andra ord några lediga cyklar att hoppa på i sista stund. Klassen börjar 19:30-20:30 Hinner du inte till butiken kl.18:00 är du ändå varmt välkommen att cykla med oss. Alla spinningcyklister kommer att få en belöning med sig hem.

Förutom att du får ett träningspass kommer du att kunna inspireras med träningstips, mektips och utlottning av priser samt fina erbjudanden i butiken Cycle Corner. Det blir ett perfekt tillfälle att komplettera utrustningen inför våren.

Anmälan görs via asa@vlhalsa.se.

Vi ses nu på onsdag på Cycle Corner, Hammarby Allé 115  i Hammarby Sjöstad.

Väl mött
Åsa Ehrnholm, Cycle Corner & Sportlife!

Ett svar på ”Nu är det sista chansen att anmäla sig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.