Löpningen igår kändes bra förutom att det var tungandat. Det gick att springa på ganska bra tackvare våren. Det är riktigt skönt att det börjar bli barmark och lite varmare. Det fick bli en, fem kilometerssträcka. Tiden landade på 21.05.3. Tänkte att det skulle vara intressant att klocka eftersom det var längesedan.

När jag kom hem och väl skulle stretcha var jag galet varm. Stannade kvar ute och slängde av mig jackan, Reflexväst och vantar. Eller vantarna åkte faktiskt av redan efter bara någon kilometer.

Då skulle man kanske på riktigt kunna vårförklara Stockholm? Även om det ligger ca två decimeter snö kvar på vår tomt. Bor man på landet så gör man. Det var riktigt skönt att kunna skippa flera lager med kläder. Äntligen kändes det lite smidigt att ge dig ut.

Jag klär mig alltid lite för varmt, hellre det än att bli kall. Igår sprang jag utan underställsbyxor för första gången i år, men i mina ”vinterbonade” löpartights. Det fick bli den tunnaste underställströjan och min absoluta favoritlöparjacka som också är rätt tunn.

Pannband och tunna vantar var på. Jag vill gärna ha något för öronen länge in på säsongen.

– From My iPhone

20110323-054158.jpg

6 svar på ”Status”

  1. Karin- Det är fantastiskt härligt att slippa slira runt även om jag inte har någonting ont om vintern att säga. :) Det ska bli underbart att ta av alla lager med kläder som man byltat på sig de senaste månaderna. :)

  1. Ja jag kan få till det ibland. men som jag också skrev till Pilla.
   Korta sträckor är mer min grej än en mara. Och med rätt dagsform sömn och mat kan jag faktiskt lyckas med bra tid på 5km. Men det är långt i från varje pass tyvärr och när jag springer avslappnat utan krav går det alltid som bäst.

   Ska även tillägga här att jag inte till hundra procent vet om sträckan är exakt 5km. Jag skyller på min man om den inte är det. ;)

  1. Jag ska inte klaga på tiden. Korta sträckor är mer min grej än en mara och med rätt dagsform sömn och mat kan jag faktiskt lyckas med bra tid på 5km, men det händer inte alltid tyvärr. När jag springer avslappnat utan krav går det alltid som bäst. ;) Men jag ska också tillägga att jag inte till hundra procent vet om sträckan är exakt 5km. Jag skyller på min man om den inte är det. ;) Kan vara någon 100 meter kortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.