I dag borde jag verkligen dagen till ära (Valentine’s Day) ha haft dessa fantastiska löpartights. Nu har jag inte dem, men funderar onekligen ändå på att köpa dem. Mina byxor består ofta av färgen svart, svart, mera svart och ännu mera svart. Ett par röda till vår och sommarlöpning skulle inte sitta fel.

Det ska vara ett par lätta och mycket bekväma tights, tillverkade för att hålla igenom timmar av träning. Designad med svett- fukttransporterande tyg samt platta sömmar. Sedan att det finns en back zip pocket är alltid ett plus, för hur jag än beter mig har jag alltid någon liten nyckel med mig, som kräver sin lilla ficka.

Nike Athletics West Leggings
Buy them here!

4 svar på ”Happy Valentine’s Day!”

    1. Svart är jäkligt bra! Men jag gillar ju även när det är liter mer färg. Eller jag kanske ska säga MYCKET mer. :)

  1. KRAM på Alla Hjärtans Dag! :)

    Jag har också bara svarta träningstajts, men är sugen på några mer färgglada. Dessa är dock mer svårburna då benen lätt ser feta ut i ljusa färger tycker jag. Så jag avvaktar några månader till.. ;)

    1. Tack fina Anna!
      Hmm kanske det är farligt att ta den där färgen. Men å andra sidan hade jag komplex för mina smala ben som ung alpinåkare så då kan det vara härligt med lite lår på äldre dar. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.