Kan knappt förstå att det är onsdag i dag, ONSDAG! Hinner inte riktigt sova de timmar jag skulle vilja, men o andra sidan är det inget nytt för den här veckan. Jag är expert på att åka hemmifrån tidigt och vara hemma sexton/sjutton timmar senare.

I går besökte jag vännen Soff på ”hennes” anläggning, Sportlife Östermalm. Jätte trevligt och vilket ös det var på hennes cykel. Soffan är bland de gladaste personer jag har träffat. Gårdagens pass var en energiboost på många sätt. Jag är inne i en period då jag gärna cyklar, och att kunna kombinera det med att träffa fina vänner är helt fantastiskt.

Efter klassen träffade jag både Svarta Lådan och Omid. Trevligt! Det är tydligen provapå vecka på Sportlife nu.  Jag kan varmt rekommendera att testa deras gruppträningsklasser. Nu har jag provat på långt ifrån alla. Kan dock säga att det finns två säkra kort, och det är Sofie och Omid. Kör!

Vi gjorde några tappra försök till att ta bloggbilder, och nedan hittar du resultatet. Nästa gång ska vi kanske helt enkelt överlåta uppdraget på någon annan. Lyckades dock få en väldigt fin och skarp bild på Soffan den här gången. Vet inte om det är jag eller Soffan som rör sig mest när det blir dags för fotografering. Troligtvis båda.

4 svar på ”Rapidfart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.