Har haft en lång semester tillsammans med familj och vänner. Närmare bestämt 16 dagar på skidor och några bonusdagar därtill, som även de spenderats mestadels utomhus. En av de bättre semestrarna på ett tag. Startade i Hälsingland – med vintersolståndsfirande tillsammans med favoritpersoner.

Jag ordnade med middagsved.

Foto: Bucketlife.se

Semestern fortsatte tillsammans med familj i Tegefjäll och Åre under julveckan. Nyårsveckan fortsatte på samma fina vis – tillsammans med vänner och familjen. Fler toppturer än jag hade kunnat drömma om. Härligt häng med de bästa jag vet. Helgerna berikade även med några nya bekantskaper – som inspirerat på olika sätt.

Från en bättre skiddag.

Foto: träningsglädje.se

Snöskor och utomhusfika i Handöl tillsammans med personer som betyder extremt mycket för mig. 

Känner mig inspirerad och taggad för nya utmaningar.

Tacksamt nog började Stockholmsveckan med solsken och fin lunchlöpning i Lill-jansskogen. Kvällen därpå tog jag och Sara våra pannlampor och körde ut till Hellasgården för att springa trail. Magisk kväll och fint sällskap – krispigt, vindstilla och dimma som gav en trolsk känsla i skenet från våra pannlampor. Vi sprang lite olika stigar och obanat runt sjön. Älskar små vardagsäventyr.

Inget Åsaväder den här kvällen men riktigt fint kompisväder. Vill du få koll på vad Åsaväder handlar om. Sara har skrivit väldigt fint om vädret och rundan.

Stockholm – Hellasgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.