Har med mig en härlig holiday i bagaget, nu in mot jul. Känns som vi har hunnit med mängder av trevligheter, bara på en helg. Det var riktigt skönt att få ett avbrott i vardagen, och inte minst miljöbytet. Att få hänga med härliga vänner på Holiday Club, äta gott, lång frukost, åka skidor, topptura, mysa utomhus vid en öppen eld, basta och bubbla.

Bor man på Holiday och inte vill åka skidor hela dagen, då kan man simma, cykla, gymma eller varför inte springa. Utsikten när man står på löpbandet på Holiday… Jag lovar dig, du kommer inte att bli besviken. I övrigt var det galet fint att få stå på skidor igen.

holidayclub_are

holidayclubare holidayclubarehotellreklaminspelning_lopare_skistar_1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.