Vi har det så galet bra här i Åre.

Landade hos Sara i onsdagskväll och hade ett mysigt snack innan det blev dags för skönhetssömn. Lugn start på morgonen och därefter en heldag i backen till det att liftarna stängde. Vi såg oss om kring utanför pisten lite smått för att se om det gick att få några fina svängar där. Vädret fullkomligt blommade upp och solen var ett hett faktum. Underbart!

Kvällen spenderades på Ölbaren för att äta födelsedagsmiddag för Viktor. Nu har vi testat den restaurangen och jag tror inte att det blir fler besök där. Det blev en avsmakningsmeny som var helt ok stundvis men inte hela vägen. Trevlig personal men för få personer för att hinna med enligt mig.

Åsa_åre_offpist

Åre_skutan_1

ÅreSkutansandra_åre

Ett svar på ”VINTERN ÄR INTE ÖVER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.