Oftast brukar höststarten vara den bästa nystarten för min del. Som skolstart.
Men just i år ser jag extra mycket fram emot att vända blad även nu så här vid det här årsskiftet som precis axlat. Att starta året utomhus och med skidåkning i Åre kunde knappast bli en bättre start trots att snöprognosen inte var den bästa. Jag är inte så beroende av vädret just om jag får göra det jag tycker om. Finns förstås undantag och en förutsättning för att åka skidor är just snö. Men annars.

Jag är en natur-/ utomhusmänniska. Naturen kommer att prioriteras mer under 2015.

Sara skrev ett inspirerande blogginlägg om hennes målsättningar inför 2015.
Vilket fick mig att börja fundera över mina egna. Insåg att jag behöver konkretisera mina egna målsättningar för min egen del. Rubrikerna som Sara valde att sätta i sitt inlägg tycker jag även passar bra in på mina värderingar. Jag väljer att låna dem av Sara och använda dem som stödord för att väcka liv i mina tankar inför 2015.

Jag startar 2015 års resa här.
Det är dags att tydliggöra mina målsättningar för min egen del.

En framgångsrik person tycker jag är lika med en lycklig. Jag tror på tydliga värderingar, målsättningar och inte minst hitta äkta glädje i det om jag tar mig för. Skulle kunna jämföra mig med ett välmående och framgångsrikt företag. Ett företag där medarbetarna (jag) trivs, där de anställda (jag) förmodligen är mer friska än på företag där man inte jobbar med mål, tydlighet, gemenskap och arbetsglädje. Jag ska se till att vara välmående, produktiv & lönsam för att på bästa sätt generera livsglädje.

EN AKTIV LIVSSTIL/BLOGGEN
Fortsätta att leva genom en aktiv livsstil.
Det har varit viktigt för mig sedan jag lärde mig gå 8 månader ung.

Glädje genom den träning och dess målsättningar är övergripande viktigt för mig. Under 2015 ska jag lyssna ännu mer på vad jag själv VERKLIGEN tycker är kul för att också kunna inspirera dig som bloggläsare med äkta och sann glädje.
Ändra outfit på bloggen.

UPPLEVELSER/TRÄNING
Cykla mycket mer.
Har en ny landsvägskompis som väntar. Nu ska jag se till att fylla på cykelgraderoben med lite mer matchande tillbehör inför säsongstarten. Det är kul med snygga och bra träningskläder. Ni kommer definitivt att få mer cykelrelaterat här.
Träningsläger (cykling) på Mallorca.
Simning inomhus fram till öppetvattensäsongen.

Mer alpint innan den svenska säsongen är över och lära mig att åka offpist om den snön finns med oss.

YRKESMÄSSIGT
Började ett nytt jobb tre månader in i 2014. Ser med spänning fram emot hur 2015 ska bli efter ett kalenderår. Jag tycker om att lära mig nytt och kommer att fortsätta ta mig an lärorika uppgifter smått som stort.

HÄLSA
Hälsa är för mig är helheten. Att trivas med det jag gör och var jag befinner mig.
Köra på med det jag verkligen vill göra och lägga lite mindre energi på det andra. Stanna upp och staka min bana och möjligen sätta om det om det skulle behövas.

Tack för inspirationen Sara!

are-10Foto: Jessica Clarén

2 svar på ”Målsättningar, värdeord och värderingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.