Äntligen lite skidåkning i livet. Har landat hemma hos Sara.
Njuter av Åre-tempot, gott sällskap, god mat, skidåkning och förstås lite skidåkning på världscups nivå. Sara Hector tog hem en andra plats på hemmaplan. Väldigt roligt! Snart ska vi ta oss till backen för att kika lite på herrarna, där en av de då kids som jag var med och tränade under Djurgårdstiden kommer att vara föråkare. Heja Olle Sundin som jag lovar att vi kommer att få se i A-landslaget så småningom! Otroligt roligt att följa framgångar och personers utveckling om nu mer på avstånd.

Älskar fjällivet!

Åre_åsaochsara

4 svar på ”Alpint och världscupen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.