Träningen är så enkel under den här årstiden. Det är bara att slänga på sig utrustningen och hoppa upp på cykeln eller kliva i löparskorna. Konstigt att det ibland kan uppkomma motstånd till det. Väl ute längs vägarna kan man verkligen undra hur det kommer sig.

Det är otroligt fint att ta en runda på kvällen när trafiken lugnat sig. Speciellt nu semestertider. I kväll blev det en behaglig distansrunda. På nästa pass ska jag försöka utmana mig ytterligare. Man kan inte bara sitta och mysa om det ska bli någon fart på benen.

POCSPORTSWEAR

2 svar på ”KVÄLLSRUNDAN”

  1. Ja så är det ju verkligen, även om det främst blir morgonträning för egen del. Fortsätt njut av pass; både myspassen och de tuffare!

    1. Härligt med morgonträning också. Dock lyckas jag sällan få till de passen just nu. Detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.