Idag gjorde vi en liten utflykt till Västerås för att titta på triathlon, SM i Olympisk distans. Har man minsta lilla träningssvacka ge er i väg och titta på en idrottstävling av något slag som inspirerar just till din träning. För mig fungerar det som morot till min egen träning.

Jag gillar att tävla. Dock har inte kroppen varit lika sugen på tävling de senaste åren. Jag är lite av den personen som vill kunna träna bra och förbereda mig väl om jag ska ställa upp på olika race. Med skador och skit under de senaste åren så har jag fått backa tillbaka. Har kört några testlopp då och då för att se var jag står i träningen.

Nu handlar det inte om några, SM-, VM- eller OS-medaljer för min del. Det hela handlar om att jag ska känna mig nöjd med min egen prestation. Men det är alltid trevligt att ligga med i den övre delen av resultatlistan (även som motionär) och det gör man oftast bara om man har tränat riktigt bra.

Här kommer några bilder på de proffs som kämpade om medlajerna idag.

triathlon_SM_Västerås

Ludwig Fleetwood här i mitten tog hem bronspengen.

Triathlon_SM_Västerås_2

Gabriel Sandör och Joel Vikner körde snabbt på cykeln och samarbetade i täten under hela loppet på cyklingen.

Triathlon_SM_Västerås_1

Sandör SM Västerås

Gabriel Sandör tävlar som junior först på cykeln här, tog hem SM-guldet. Joel Vikner som han körde cyklingen tillsammans med knep silvret på hemmaplan.

Mikaela_persson

Mikaela Persson dagens guldmedaljör på väg upp från simningen.

SM_Triathlon_Västerås_första_tjejklungan

Tjejklungan som låg först under hela cyklingen här med Mikaela guldmedaljören i spetsen. Annie Thorén knep silverpengen. Marie Carlsson junior gick in som tredje tjej.

Tack ni inspirerar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.