Har fått in som rutin att köra Hot MOJO på måndagar. Skön rutin. Underbart att komma in i värmen. Jessica som kör ”min” måndags- MOJO är riktigt bra. All prestation försvinner ur rummet så snart hon öppnat klassen. Det är lätt att ta till sig instruktionerna som hon ger och rummet fylls av trivsel. Min kropp älskar värmen. Inte nog med värmen som min kropp fick under paset. När jag lämnade jobbet vid fyra var det fortfarande ljust ute.

hotmojo2

NIKE STUDIO WRAP

Det passar fint att köra Hot MOJO i mina STUDIO WRAP.
Får mycket bättre grepp när det är som svettigast.

hot mojo1

HOT MOJO OUTFIT

hot mojo kläder

 

2 svar på ”Måndags-MOJO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.