Idag har vi tillbringat förmiddagen på det träningsinspirerande Concept-kontoret i Stockholm, tillsammans med våra fina vänner Jessica och Jaime.  För min del var det första gången jag cyklade på Wattbike. Fint med en inomhuscykel som ger väldigt mycket utomhuscykelkänsla. Definitivt inte sista gången det blev Wattbike för min del.

Wattbike är en cykel som Viktor jobbar med när han genomför cykeltester med sina  kunder. Team Sky Pro Cycling är ett av flera elitgäng som använder dessa cyklar i sin träning. Genom de här cyklarna och dess teknik kan du få fram mätvärden som kan vara till stor nytta för dina satsningar och mål.

wattbike

wattbike1

wattbike2

wattbike4

wattbike5

wattbike8

wattbike-68

wattbike9

wattbike6

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.