Jag och Viktor är båda ute efter nya skidor, vilket gör en helg som den en här extra värdefull. Vid VM8an står en rad olika skidaktörer hela helgen och lånar ut de senaste modellerna mot att du lämnar in din legitimation i pant. Perfekt! Testade två par idag. En Rossignol SL, vilket är en slalom skida i racing modell som jag personligen inte tyckte var så där jätte kul i dagens förhållande. Flög som en vante mellan vallarna. Däremot testade jag en Völkl Mantra som kom till sin rätt. Jag ska bara bli lite mer van att köra den typen av skida.

De första åken här i Åre kändes inte tipp topp för min del. Det var härligt att det snöade och skönt att fått ta det första åken för säsongen. Med nya skidor tycker jag om att ta några åk i lite snällare partier till en början. Vill känna mig ett med skidan, innan jag ger mig ut i mer fart och isiga partier. Det blir annars lätt att jag spänner mig och bara sladdar runt. Lite så kändes dagens skidåkning. Men det var extremt härligt att det snöade rejält och förhoppningsvis gynnar det morgondagens skidåkning bra.

Tror att Skistar lyckats samla in cirka 28 000 kronor till musikhjälpen idag genom åkare i VM8an.

POC HJÄLM

Åre_POC

ÅRE_POC SPORTS

Åre
Några iPhonebilder från dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.