Jag är extremt peppad på att komma igång men löpningen igen. Saknar Run Club och mitt mål är att vara på banan snart igen. Vill dock känna att kroppen håller innan jag kör igång. Just nu blir det mest jogg. Tänker att lite trail ska vara ett skonsamt sätt att komma tillbaka. Inget säger att vi behöver stoppas för att det blivit mörkare tider.  Fem onsdagar från och med den 9 oktober kör SILVA Try Out  kl.18.30 vid Järvafältet!  Där får man möjlighet att testa deras pannlampor samtidigt som man får en skön löptur.

Hur härligt låter inte det?

TryOut

2 svar på ”Komma tillbaka med Trail Run!?”

  1. Jaaaa, det är ju där jag bor ju! Kul med förortsevent!!
    Attans bara att det redan har gått några gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.