Hurra vilken bra bok! Eller egentligen har jag ingen som helst aning om den är bra eller inte. Dock är det så att den här boken inte kan komma mer rätt i tid, för min egen del. Har fastnat för simningen sedan jag började med frisim i våras. Känner ibland att jag trevar och önskar mer inspiration.

Ett steg blev att skapa Facebook-gruppen Simma. En grupp som alla är varmt välkomna att gå med i oavsett nivå. Där finns allt från nybörjare som jag, duktiga motionärer till de som tävlingssimmar. Du kanske är sugen på att börja simma mer. Hoppa med du också! Vem vet du kanske får värdefulla tips. Träffa nya simkompisar.

Simningen har blivit lite som löpningen var för något år sedan. Nytt spännande, har man inte simmat innan blir det en väldig kick av att utvecklingskurvan går rakt upp i taket.

Jag försöker ta tips av människor som jag vet är duktig på simning. Det har hänt att jag bokat in en och annan simdate. Den här boken tror jag kommer kunna bli ett bra verktyg för min simning. Den verkar innehålla många fina bilder, träningsprogram, teknikinstruktioner,  pryltips, träningsråd och annat smått och gott.

Känns verkligen som att det finns utrymme för just en sån här bok på hyllorna.

Simning för dig

Boken är skriven av Per Englund och Daniel Lönnberg som båda har en gedigen bakgrund på hela 40 år inom simsporten.

Bilder lånade från Runners World.

Simning för dig

Simning för dig

Simning för dig

Simning för dig

Simning för dig Simning för dig

Ett svar på ”Boktips- Simning för dig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.