Jag har beklagat mig där hemma den senaste tiden över att jag behöver köpa cykelkläder. Men det har hela tiden varit andra saker som varit prioriterat innan dem.

Nu visade det sig att det kan löna sig att tävla. För en tid sedan såg jag Craft’s tävling på Facebook och nu ser jag till min stora glädje att jag är en av de tre som vunnit cykelkläder. Har varit tvungen att kolla några gånger om det verkligen var mitt namn som stod på bilden de la upp.

Det är säkert inte sista gången de lottar ut något. Facebook-sidan är riktigt trevlig i övrigt den innehåller ofta härlig cykelinspiration. Dagens rekommendation. Gå in och Lika!

Craft

 

 

3 svar på ”Craft ni gjorde min dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.