Spenderade hela eftermiddagen på Eriksdalsbadet igår. Började med att köra 60 minuters inplanerat simpass. Satte mig på läktaren och åt efter passet. Lyssnade på lite podcast och njöt av sommarvärmen. Viktor har träning på måndagar så jag beslöt mig för att stanna kvar och köra ett pass samtidigt som dem. Skön träningskväll en solig och varm måndag. Hoppas att de här simtimmarna ger något. Vissa dagar känns det ok andra dagar känner jag mig som en total nybörjare igen.

Härliga sommar!

Eriksdalsbadet

Happy Plugs

Vila mellan träningspassen

 

2 svar på ”Eriksdalsbadet”

  1. Känner igen det där pendlandet, men … totalen pekar i alla fall i rätt riktning. Det är bara att lägga timme, efter timme …

    1. Skönt att höra.
      Nu när jag har kommit så här långt tänker jag inte ge upp den här fantastiska träningen som faktiskt simning är. Trodde aldrig att jag skulle skriva det här. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.