Just nu laddar vi för lite olika saker i den här familjen. Jag laddar inför att kunna åka till jobbet nästa vecka. Har haft en sjukt jobbig natt, natten till idag. Liksom inte kunnat hitta något bra läge att sova i. Har varit upp flera gånger och vankat fram och tillbaka. Somnade utmattad när Viktor åkte till jobbet imorse och sov fram till klockan 10.00.

Viktor laddar för Vätternrundan. Viktor och Jaime är just nu påväg, kanske redan neren i Motala för att köra 30 mil tillsammans med ett gäng cyklister plockade av Mattias Reck som är förbundskaptenen för herrlandslaget på landsvägscykel.

Missa inte att Mattias Reck även har fått ihop ett annat gäng riktigt bra cyklister som i år kommer utmanat sig själva genom att slå nytt tidsrekord för Vätternrundan. De ska slå 2012 års rekord på 6h och 32min. De har valt att samla in pengar till Hjärtebarnsfonden under det här rekordförsöket och kommer att cykla i Hjärtebarnsturens kläder. Hade gärna varit där nere och hejat på alla cyklister. Men en längre bilresa är inte ett alternativ just nu.

Själv fick jag sällskap av två härliga kompisar över natten då både husse och matte är ute på äventyr. De är världens bästa busar. Som tur är har vi en stor tomt och jag kan bara öppna dörren till dem och hålla lite koll. Den ena ligger gärna utomhus med nosen i vädret mest hela tiden medan den andre gärna håller mig sällskap liggandes PÅ mig i soffan. Då och då tar vi oss ut till Zorro och njuter av kvällssolen tillsammans med honom.

Vill man stödja lagets insamling och Hjärtebarnsfonden startar man en egen insamling. Varje trampsteg fram till mållinjen räknas! Läs mer HÄR.

Stort lycka till alla ni som cyklar imorgon!

Taggar du kan lägga på minnet: #hjartebarnsturen #rekordförsök #hjartebarnsfonden #vr13

IMG_0060

Zorro verkar älska livet på Värmdölandet.

IMG_0063

Tyvärr blev det inte så mycket lek som busara skulle önska. Jag är tacksam att Zorro är snäll och förståndig och släpper pinnen direkt istället för att dra och slita tillbaka. Den lille har också skuttat runt på gräsmattan en del. När han sedan la sig på mig och ville kramas i soffan lämnade han en grön larv på min hals. Tack, tack. Jag verkligen hatar allt som är mask och ormlikande. Tur att jag älskar de här hundarna.

IMG_0065

IMG_0090_2

IMG_0093

IMG_0099

Hej jag ligger utanför huset till det att du kommer ut och leker med mig. Är lite besviken på att du inte leker med mig som du brukar.

Någon tycker att jag är väldigt tråkig idag.

IMG_0102

IMG_0108

Jag delar gärna sofflocket tillsammans med dig.

IMG_0112

Jag vägrar att komma in.

 

2 svar på ”Vättenrundan 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.