Där hemma planerar vi husbygge och i huset ska det självklart finnas ett träningsrum/gym. Det kommer inte att vara ett gym med stora maskiner och stor otympliga grejer. Möjligen en stakmaskin och några trainers. Casall har en del smarta och användbara tools som kommer att finnas i vårt gym om jag får bestämma.

Bland annat kommer det att finnas en U-shape. Casall U-shape är ett smart redskap som man kan använda för att träna balans, stabilitet, styrka och rörlighet med. Det fina med en U-Shape är att man definitivt inte behöver ha ett gym för att kunna ha den där hemma. Fungerar minst lika bra i vardagsrummet.

Om man ska nämna designen utöver funktionen så gillar jag att den är gjord i trä det kommer att göra sig bra i vårt gym. Jag är mycket för olika typer av tunga naturmaterial och deras äkta färger när det kommer till inredning tillsammans med väl utvalda färgklickar. Nu lever jag tillsammans med en personligtränare och det här är väldigt mycket ”hans” område. Men jag tror att vi ska komma fram till en bra lösning som båda ska trivas med.

Sara Althini Casall
Sara Althini marknadschef på Casall

Magnus Hagström Casal1
Casall Trainer Magnus Hagström

Sara Althini Casall2

Casall U-Shape3

Casall U-Shape2

Casall U-Shape1

Casall U-Shape

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.