Igår kväll landade vi i Dalarna där Viktor har sina rötter. Vi umgicks med nära och kära. Åt gott och delade med oss av gamla minnen. Vi fick härliga historier om vasaloppet och skidåkningen generellt för 30-40 år sedan. Viktors farbror tog fram sina Swix-burkar från 1970 som fick både mina och Viktors ögon att glimra. Vilka härliga brukar och vilken trevlig design.

Nu har vi 15 mil kvar till Sälen. Viktor ska hämta ut nummerlapp och bara ladda inför morgondagens Vasalopp. Det är första året som vi är här just vasaloppshelgen. Annars har vi varit här och kört öppetspår och tjejvasan veckan innan. Det känns lite konstigt att inte åka någonting själv. Men det ska bli riktigt kul att få heja fram alla starka vasaloppsåkare. Hoppas på att få se vår alpina stjärna ute i spåret.

SWIX

SWIX

SWIX

SWIX

Ett svar på ”SWIX”

  1. Sådana där burkar hade vi med så vi tävlade i längdskidor som barn, vilken nostalgi! Älskade fredagskvällarna före helgens tävlingar då pappa hade vallastället framme och fixade alla skidor….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.