Det blir mycket vinteraktivitet här på bloggen just nu. Jag saknar fjällmiljön och skidåkning trots att jag har ungefär 20 dagar skidåkning i ryggen blandat alpint och längd. Dessutom har Värmdö både snö och kyla just nu. Känner att jag behöver hitta gnistan igen för att få igång inomhusträningen nu när jag är tillbaka i stan och jobbar. Tipsa mig gärna om något härligt gruppträningspass. Skidåkningen är förövrigt beroendeframkallande. Man kan liksom inte få nog om man väl har låtit det bli en vana.

Tycker själv att det har bivit dåligt med träningsmål för min egen del under 2012 pågrund av en baksida som har strulat. Långlöparrumpa kalas det tydligen. Efter ett skönt avbrott med skidåkning känns det betydligt bättre. Dock har jag inte kört igång med några utmanande löppass än och vill inte ropa HEJ innan det. Men jag tror på min kropp och lockas av Årefjällsloppet. Ett helt nytt långlopp på längdskidor i en härlig fjällmiljö, en folkfest som går av stapeln 23 mars! Det låter onekligen härligt. På www.arefjallsloppet.se kan ni hitta mer information om loppet.

ÅREFJÄLLSLOPPET

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.