Fick veta att det börjar likna vår där hemma i Stockholm och får lite ångest över att lämna vintern. Ska passa på att ta ett sista längdpass innan vi åker söderut. Kanske skjuter vi på hemresan ytterligare en dag. När jag kommer hem till Stockholm ska jag räkna ihop bidraget till Juno. Har många mil kvar att åka som jag har fått in bidrag för.

Tre arbetsdagar väntar till veckan innan det blir dags att ta en långhelg i Ramundberget. Då får jag jagaikapp ytterligare några mil för Juno. Känner mig nöjd med en mjukstart i Stockholm. Ramis brukar bjuda på bra skidåkning. Både utför och på platten.

ÅreBy

ÅreBy

Åre Chokladfabrik

Åre Chokladfabrik

Åre Chokladfabrik

Åre Bageri

Åre Bageri4

Åre Bageri

Privata bilder från Åre Torg, Åre Chokladfabrik och Åre Bageri.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.