Idag har vi gjort ett besök på Sensia igen. Härligt med semester och kunna träna när man känner för det. Jag, Viktor och Sandra drog iväg efter en lång frukost. Viktor körde sitt pass efter sitt upplägg medan jag testade Casall Training of the Day, T.O.D för första gången tillsammans med Sandra. Själv har jag bara haft Nike Training Club-appen innan och kört en del med den under perioder. Träningspasset blev 30 minuter spinning följt av 20 minuter Ab Shape. Vi började med att testa övningarna några minuter minuter innan vi drog igång appen och själva passet som är 15 minuter. Vi hittade en liten hörna i gymmet ditt vi tog med oss de redskap som rekomenderades till passet; kettlebell, medicineball och gym ball.

Casall T.O.D

Efter passet tränade vi tangentskrivarfingrarna.

Hantlar

2 svar på ”Casall T.O.D”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.