Nike Women Sweden kör just nu en utmaning med Nike Training Club. Utmaningen startade igår och pågår under fyra veckor. Allt du behöver göra är att ladda ner appen: http://gonike.me/NTCiPhone

Därefter gör du en skärmdump från där du startar nu, posta den på facebook-eventet och börja träna.

Det finns plats för totalt femton vinnare i den här tävlingen. De fem första vinner biljetter till THE NIKE BLAST 2013,  resterande tio personer kommer att få Nike iD vouchers de kan använda på www.nike.com.

Jag velar fortfarande. Gillar inte att ta på mig utmaningar som jag inte hinner slutföra. Ska du köra? Det vore otroligt kul att kunna få lite sällskap om jag nu bestämmer mig för detta. Jag ligger snart två dagar efter så det blir till att ligga i. Vad tror ni, hårdträning inför The Blast?!

Privat bild från NTC på Stadium Drottninggatan.

 

Ett svar på ”NTC-Challenge?”

  1. Vet inte. Velar också. Körde utmaningen i somras och klarade den. Men nu? Ska till Indien och yoga flera timmar per dag över jul och är inte säker på att det kommer kännas roligt att köra NTC samtidigt. Fast kanske hinner man innan jul? Jag måste räkna lite på dagar och minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.