Minialthini belyser en intressant fråga i ett blogginlägg idag. En fråga som känns otroligt viktig att ha i bakhuvudet då vi lever med social medier mest hela tiden. Kan vem som helst vara expert inom träning? Precis som Sara skriver finns det många som är otroligt flinka på tangenterna och framstår som de yttersta ”experterna”.

Det finns också många kompetenta personer som inte alls syns genom att marknadsföra sig i de sociala kanalerna lika hårt. De här personerna brinner för sitt jobb, utbildar sig, utbildar, tar hand om klienterna, följer upp och lägger ner sin själ. Här räcker tiden tyvärr inte till för sociala medier. Det finns många bra tips där ute. Jag är en av dem som tipsar om vad jag tränar och vilka produkter jag använder. Du måste ta ansvar för vad du gör med din kropp.

Bild tagen av SaraViktor när han kör Redcord i Halmstad sommaren 2012.

2 svar på ”Intressant fråga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.