Blev just påmind på facebook att det är 11 dagar kvar till Midnattsloppet. Jag har fortfarande svårt att springa i den farten jag skulle vilja. Men jag ska ta mig runt och som jag längtar till Midnattsloppet går av stapeln. Sommarens löparfest för min del. Ska du springa?

Så här ser aktivitetskartan ut som Midnattsloppet postade idag.

 

4 svar på ”Midnattsloppet”

  1. Jag ska springa i Helsingfors, för första gången! Det är inte lika mycket kul längs banan, men hoppas på lite tjohej iallafall. Lycka till!

    1. Kul! Jag är övertygad om att även Helsingfors kommer att bjuda på härliga hejarop och tjohej! Tack detsamma Anna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.