Jag agerade som Viktors fotograf och support under Arvika Triathlon. Det var fantastiskt kul att följa honom under uppladdning och tävling, men också att fotografera honom och andra inspirerande triathleter. Jag lyckades ta ungefär 5000 bilder totalt. Vi får se hur pass noggrant jag kommer att gå igenom dem. Har lovat att publicera några här på bloggen, vilket jag kommer göra då tiden infinner sig. Bilderna kommer inte publiceras i någon speciell ordning, utan lite som jag dyker på dem. Det blir alltså blandat klasser, tjejer, killar, simning, cykling och löpning.

Här kommer de första.

2 svar på ”Bilder från Arvika Triathlon 2012”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.