Jaha då har jag även antagit utmaningen att kickstarta sommar med Nike Training Club (NTC). I eftermiddag är tanken att jag ska iväg och träna NTC för några av NTC Mastertrainers. Bävar lite för passet med tanke på att det blev en sen kväll igår klockan ringde 04:45 imorse och passet går av stapeln först klockan 20.00 ikväll. Lite sent för min smak. Men det vaknas en semesterdag imorgon och träningshelg i Högbo så varför inte.

Tanken med utmaningen är att man ska samla ihop 1000 NTC minuter. Utmaningen pågår under perioden 5 juli till 31 augusti. För att delta går du in på Nike Swedens facebook för att hitta eventet. Du behöver ladda ner appen och sedan ta en printscrreen på startskärmen där antal minuter tränade med appen visas. Ladda ner appen här: http://bit.ly/e0i6Lu.

 

20120705-090042.jpg

2 svar på ”Sommar med Nike Training Club”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.