Varje år ingår det skor i priset av alla klasser man bokar in sig på och inträde till The Nike Blast. Vilket det även gjorde 2012. I år kunde deltagarna välja mellan tre par olika skor. Jag valde WMNS NIKE FREE TR FIT 2 som är en super skön sko med härlig barfotakänsla. Den här skon har en extra kuddliknade grej bak i hälen för att den ska passa så många olika hälar som möjligt. Otroligt smart och skön sko.

WMNS NIKE FREE TR FIT 2 (Women)

Barfotaliknande sko för dig som tränar funktionell träning och träning på gym. Yttersulans design och funktion gör att dina tår och fötter får jobba barfotalikt när du tränar. Din fot får jobba mer naturligt, vilket gör att du stärker små muskler i foten som igen gör att du bygger upp och stärker kroppen nerifrån och upp. När du byggt upp de små otränade musklerna kring din fot, som inte är vana att få jobba i en traditionell träningssko, kan du träna mer och mer i dina Nike Free skor.

WMNS NIKE AIR MAX S2S SL (Women)

Detta är en allround sko som passar till all typ av träning inomhus. Det är en komfortabel och lätt sko som ger dig support, dämpning och flexibilitet. Max Air dämpning i hälen ger extra bra skydd och stötupptagning.

NIKE FREE TR2

(Men)Allround träningssko som passar för alla typer av träning inomhus. Yttersulans Nike Free design ger dig en barfotalik känsla som gör att foten får jobba mer naturligt. I denna sko får du komfort, bra rörelsefrihet, support och dämpning i ett. Skon är gjord för att bemöta krav från utövare som alltid tränar!

20120208-074252.jpg

20120208-074331.jpg

4 svar på ”Årets sko på The Nike Blast”

  1. Jag kanske ångrade mig lite eftersom jag tog de andra. Men jag tyckte jag hade så många free-dojjor, så jag ville ha ett par stummare. De var bra de med, men jag kan tänka mig att free-skorna sitter som ett smäck kring foten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.