I lördags lyckades jag hinna med halva Paolo Robertos föreläsning på The Nike Blast.

Han är en fantastisk person vilket jag redan visste från de klasser som jag deltagit på för honom. Hans karriärsutveckling är lika imponerande som hans personlighet.

Jag vågar antagligen säga att de flesta som var inne i den överfulla föreläsningssalen var grymt nöjda med det som han bjöd på.

Det blev många skratt mellan stunder av allvar under hans föreläsning FIGHTING SPIRIT.

Att ha ”Fighting spirit” är naturligtvis viktigt i boxningen, men det är också en viktig ingrediens i det dagliga livet. En lördagskväll på ett kallt ringgolv på Åland låg jag knockad och sov. Jag hade inte bara blivit av med min mästartitel utan jag var också arbetslös. På måndagen veckan efter hade jag startat ett nytt företag och på onsdag samma vecka hade jag sålt in sex stycken dokumentärer till TV 3. Jag gillar att göra saker som jag egentligen är rädd för. Rädsla är en positiv drivkraft och jag är inte rädd för att misslyckas. Vi är generellt så jävla skraja för att göra saker som ligger utanför vår trygghetszon, men det är ett större misslyckande att aldrig ens prova.

20120207-183150.jpg

20120207-183217.jpg

2 svar på ”FIGHTING SPIRIT”

  1. Paolo var nästan den största behållningen från hela konventet, vilken underbar man! Ville sitta kvar hela dagen….. Bring it on din jävla räka. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.