Nike Training Club är en helt fantastisk app som ger dig din egen personliga tränare, när som helst var som helst. Vi börjar närma oss julafton och jag har valt att ta två dagars semester nu innan helgen. Igår kväll bilade vi ner till svärföräldrarna för att få ordentlig avkoppling. Jag började min semester med att sova till halv elva. Halvelva! Ja ni fattar. Avkoppling på högnivå. Kände mig nästan sjuk när jag valde att gå upp för frukost. Efter att softat och slagit in några klappar valde jag att träna något kortare pass idag. Det stod mellan löpning och NTC.

NTC vann! Genom den här appen kan du via enkla funktioner optimera varje träningspass. Välj ditt mål och nivå, för att hitta den träning som uppfyller dina kriterier. Till passet kan du själv välja musik och spellistor från ditt egna musikbibliotek. En röst hjälper dig att hålla dig till rätt övningar och skulle man behöva, kan man kolla filmklipp på övningarna medan du tränar. När du tränat klart kan du dela träningspass och belöningsstatus på Facebook och Twitter. Har du inte appen ladda ner den HÄR!

Dagens pass blev ”Get Lean- Advanced- Shakedown”. Det finns många härliga pass att välja mellan. Jag lovar att du kommer att få svettas och känna på på lite syra. Effektiv träning!

20111222-175010.jpg

20111222-175036.jpg

20111222-175901.jpg

20111222-175925.jpg

7 svar på ”Nike Training Club”

  1. Kul att höra. Jag har den, och har kört den någon gång, men inte riktigt kommit igång att använda den. Ska också ge den ett försök i jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.