Jag tänkte bara påminna er om att jag kommer att ha ett lag på ToppLoppet även i år. Förra året hade vi det super mysigt. Vi var ett riktigt härligt lag som sågs innan start. Vi sprang våra lopp i egen takt och valfri sträcka (5 km eller 10 km). Efter loppet blev det en mysig picknick och massor med härligt surr. Jag tänkte att det får bli en favorit i repris. Vill du springa i mitt lag maila till asa@vlhalsa.se för mer information.

Loppet går av stapeln den 1 oktober alla som är intresserad utav gemenskapen kring löpningen oavsett löparkunskaper, erfarenheter, tjej eller kille är såklart välkommen att delta i mitt lag.

HÄR kan du läsa om loppet och mitt lag förra året. Det är ett riktigt roligt lopp fyllt med löparglädje. Allt som krävs för att få picknick är att vi blir ett gäng på minst 6 personer.

Ett svar på ”Ska du springa ToppLoppet?”

  1. Hade väldigt gärna sprungit men är Bollnäs Ess här i stan då, ett träningskonvent. Så känns som att det går före.. Annars hade jag mer än gärna varit med!

    Hoppas du får en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.