Om det är någon som fortfarande är intresserad av att hänga med på vår  träningshelg i Torekov kan jag glädja er med att det finns några/någon plats kvar. För 2696.50 får du 2 nätters lyxigt boende och frukostar, luncher och middagar hela helgen. Träningsschemat finns här det är givetvis helt ok att inte delta på alla pass. Löpning eller att utnyttja Torekov Spa till max är och två väldigt bra alternativ!

Självklart bjuder vi er på en fin goodiebag som fylls på hela tiden och faktiskt överstiger värdet för hela den här helgen. Innehållet kommer bland annat från PomeGo4Life, Columbia Sportswear, Röhnisch, Decubal, Craft, Holistic, Verum och biljetter till nyheten Scandinavian Sports & Fitness Festival.

Hör av dig till mig om du är intresserad,på asa@vlhalsa.se!

2 svar på ”Det finns några platser kvar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.