Precis allt det fick jag med på mitt träningspass i går. Jag började med att värma upp på löpbandet först två löpbandskilometrar med mina vibram sedan några till i mina ”vanliga” löparskor.

Sadlade om till spinningskor och körde ett intervallbaserat spinningpass. Det var sjukt jobbigt att cykla igår. Vissa dagar är tyngre än andra.

Hoppade i mina vibram igen och körde 60 minuter Functional Moves, som är ett träningsprogram, utvecklat av leg. sjukgymnasten Magnus Ringberg och idrottsläraren Christina Sivertsson. ”Detta för att skapa en komplett atletisk träning. Träningen ger uthållighets- och explosiv styrka, stabilitet, balans och rörlighet.” Det är helt fantastiskt att få sätta rörelser i ett logiskt flöde och utmana kroppen ur ett funktionellt perspektiv. Det här är en otroligt fin träningsform. Jag är kär!

Vi rekade även det sista inför lördagen igår kväll. Sprid gärna ordet om att det finns platser kvar på några av klasserna. Kolla in schemat HÄR!

Gårdagen blev en dag då sömnen fick vika. Det fanns liksom inget utrymme. Jag vet hur viktigt det är med sömn när man tränar och vill ha resultat. Men igår fick jag inte till det. Åt middag den tiden då jag normalt sover, duschade ännu senare och kröp ner under täcket alldeles försent för att jag skulle må bra 04:30 när väckarklockan började väsnas.

Då kändes det som att det här kommer aldrig att gå. Men så snart jag tittade ut genom fönstret och fick syn på en eldröd himmel som lyste upp hela Värmdölandet, då blev allt betydligt lättare. På väg till bussen mötte jag ett super härligt par som jag faktiskt brukar möte lite då och då, när de är ute med sin hund. Vi pratade om hur fantastiskt fin den här morgonen är och himmelen som lyste över oss. Man kan liksom inte annat än att må bra då.

Tanken om att hundägare mår lite bättre eller ska jag säga kanske är lite piggare, än många av oss andra slog mig också. De är alltid så trevliga, vilket säkerligen kan bero på all frisk luft som de får. Jag ska också bli hundägare igen när jag blir stor.

Se himmelen!

8 svar på ”Intervaller, explosiv styrka, stabilitet, balans och rörlighet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.