Japp så öppnade Jessan sin klass. Jag tror bestämt att hon har saknat sina hundar i helgen då hon presenterat på The Nike Blast i Oslo, därav hundspråk med oss deltagare. ;)

En utav alla fina sidor med Jessica är att man vet aldrig vad som komma skal. Spännande,! vilket gör henne till en utav mina favoritinstruktörer när vi kommer till spinningen. I går bjöd hon oss på en uppförsetapp. Passet inleddes med en lugn och skön uppvärmning som alltid, och en grym musikmix.

I musiken ingick en remix av Petters DET GÅR BRA NU. Det fick mig att tänka tillbaka på The Nike Blast och när jag satt i en timme och lyssnade på den fantastiska person han är. Petter berättade för oss att han skrev texten DET GÅR BRA NU, när det faktiskt gick som sämst. De närmaste som visste hur det stod till då undrade givetvis vad han höll på med. Men det visar också att man kanske måste ha lite självdistans och ironi till sig själv ibland för att inte gräva ner sig i tuffa stunder.

Åter till Jessica, hon fick nämligen otroligt fina beröm av hennes deltagare efter klassen igår. Vilket hon ska ha. Det var speciellt utav en tjej som berömde musiken. Hon hade bott i Los Angeles och tyckte att de låg lite mer i framkant än oss svenskar när det kommer till att jobba med musiken. Här måste jag säga en sak, att sen den första klassen som jag körde för Jessica, tänkte jag faktiskt på det. Är det en egenskap inom instruerandet som jag vill lyfta fram hos henne så är det musiken (nu finns det många fler). Men hon har verkligen en känsla för att mixa och trixa med musiken och kör i stort sätt alltid helt med egen musik.

Bild lånad utav Jessica. hon är inte bara en fantastik instruktör utav även en konstnär.

Efter klassen satt jag och Jessica kvar för att prata ihop oss lite om grejer som kommer att röra bloggportalen Bloggaromtraning.se, som ni snart kommer att kunna se ett resultat utav.

16 svar på ”Om ni behöver hjälp med inställningar på cykeln?, vifta på svansen!”

 1. Jessica är så sjukt underhållande med sina roliga kommentarer! Nästa måndag ska jag försöka hinna gå på hennes klass, kanske vi ses då Åsa?

 2. Tack för tipset om Jessicas superklasser! Var pa Oslo versionen – OMG säger jag, grymmaste musiken och bästa spinningen. Förstar varför du blivit fast!

 3. Måste verkligen gå på en av hennes klasser snart, så bra som du pratar om dem :)
  Om inte annat får man ju pröva på BODYBALANCE med henne på BBC i vår!

  1. Cissi klart att du ska testa hennes spinning! Jag lovar du kommer inte att bli beskviken på hennes Body Balance framförande. Hon har magi även där. ;)

 4. Snygga som få är ni! Hur ser helgen ut för damerna?lite crossfit innehållandes bulgarian bags,trx,rep,chins och annat kanske kan vara något?! :)
  Kram!

  1. Å tack hjärtat! Tyvärr är inte jag hemma ihelgen. :( Men vill väldigt GÄRNA köra ett superpass ala Martina SNART. KRAMAR

  1. Christer och många fler underbara kommentarer finns det. Dyker upp nya varje pass. ;) Hon är fantastisk på att bjuda på sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.