Jag hade nya sköna, fina strumpor till dagens danspass. Jag tycker att det är galet skönt med nya strumpor. Det känns liksom så fräscht! Kolla in mina och Viktors nya strumpor nedan, GoCoCo Limited Edition.

En söt damstrumpa och en cool herrstrumpa. Det är en strumpa som ska passa oss som gillar att ha det lite extra färgglatt när vi tränar. Jag gillar detaljer oavsett om det gäller underkläderna eller träningstopparna.

Den här strumpan har lite mer skaft än en ”vanlig” ankelstrumpa, vilket jag kan tycka är jätte skönt så de inte hasar ner under passet. Den är tänkt att passa till all aktiv sport. Strumpan är tunn, och är som GoCoCo’s övriga strumpor gjorda på Cocona-material som ger oss en avancerad funktion samt en torr och bekväm strumpa. Det är riktigt nice att kunna ha en strumpa under flera pass utan att vara så där riktigt fuktig om fötterna som man kan bli när man svettas under ett träningspass.

 

4 svar på ”Viktor and me goes GoCoCo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.