I går bjöd min fina vän Helena med mig och Erika till SVT-studion för inspelningen utav Skavlan. Mackan som är en fantastisk komiker, härlig person och skådespelare, aka ”vår” bröllopskomiker var på plats som publikvärd.

I kvällens Skavlan gästar reportern Janne Josefsson, känd från Uppdrag granskning. Han får sällskap av mezzosopranen Malena Ernman, den norske komikern Pernille Sørensen sist men inte minst kommer ni att få se Pär Johansson irutan, ledare för Glada Hudik-teatern.

Personligen tycker jag att Pär Johansson är det stora dragplåstret ikväll. Vilken fantastik människa han är. Helt klart en förebild för samhället. Var på hans föreläsning på The Nike Blast i helgen. Jag har varit lyrisk hela veckan efter att ha lyssnat på honom. Om ni får möjlighet gå och lyssna på honom och vad det är han gör för ett gäng härliga människor. Han är verkligen något utöver det vanliga.

Den Norska Kaizers Orchestra står för musiken ikväll, vilken var helt ny för min del och rätt skön faktiskt.

 

Marcus Palm in action.

Jag, Helena och Erika.

6 svar på ”Skavlan”

  1. Inte HELT ny, det var ju Keizers som var soundtrack till den lilla filmsnutt jag vann NZ-resan med ;) . Det låter som ett fantastiskt torsdagsnöje! Hoppas helgen blir lika bra fina du :) .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.