Fantastiska dansfröken Åsa Fornander kommer dagen innan The Nike Blast hålla i en dansworkshop; Dance Boost!

 Jag har tidigare sagt att jag själv är riktigt sugen på att gå. Får jag sällskap?

Åsa har en grym pedagogik och personlighet! Hon har säkerligen flera Dans-ess i Nikeskon att ta fram, till oss bättre behövande. Man kan anmäla sig på workshopen även om man inte ska vara med på själva blastet. Och OM man redan är anmäld på blastet – men inte på något pre-blast, så kan man gå in på siten och efteranmäla sig till det.

Känner du dig lite trött på ditt eget rörelsemönster på dina dansklasser, som att du fastnat i  samma spår? Eller känner du bara för att bredda din repertoar? Då är det här en workshop för dig!

Vi kommer experimentera oss fram med olika steg, dansstilar och känslor som verktyg.  Den här dans/koreografiworkshopen passar både dig som är deltagare – och dig som själv instruerar. Det enda du behöver ta med dig är en öppen attityd, ett öppet sinne och en ambition att ta plats. Kom och dansa!


28 januari

Tid: 17.00-20.00

Pris: 350kr

Plats: Stockholm(mer info närmare eventet)

Instruktör: Åsa Fornander

Kontaktperson för frågor:
Åsa Fornander: 
asa@asafornander.com

Anmälan: www.thenikeblast.com

 

3 svar på ”Någon som gör mig sällskap?”

  1. Ah, jag hade gärna, men med jul och flytt i bagaget så får jag nog snällt spara mina slantar. Vinner jag på lotto så hänger jag på :) !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.